fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 48

Foto: EMMA SEE // Laetitia Dumez (Pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

EMMA SEE – “Wasting Youth”

Den elektroniske pop-artist EMMA SEE har rødder i Danmark, men har baseret sig i London blandt storbyens rige musikliv. Den spirende artist er nu ude med sin tredje single “Wasting Youth”, som blev skrevet i hjertesorg og isolation under første corona-nedlukning. Singlen placerer sig mellem elektronisk musik og bedroom-pop og skaber en poppet melankolsk atmosfære omkring dét at føle sig alene og hjerteknust. Med en minimalistisk komposition skaber “Wasting Youth” rum til EMME SEEs tilbagelænede vokal, som står stærkt i sin tilsyneladende enkelthed.

Bonobo feat. Jordan Rakei – “Shadows”

Bag kunstnernavnet Bonobo står musiker og producer Simon Green, som i dag er ude med den berusende single “Shadows” i samarbejde med den hypede soulpopper Jordan Rakei. På et groovy, elektronisk beat synger talentfulde Jordan Rakei os ind i et pirrende og catchy univers, hvor estatiske synthesizere opbygger en fængende lydmur. Nummeret er både eftertænksomt i sin sangtekst samtidig med, at det har en dragende loop-effekt, der gør det svært at sidde stille. “Shadows” teaser for Bonobos kommende album Fragments, der udkommer til januar, og som vi i den grad glæder os til at høre på bagkanten af dette stærke singleudspil.

Mom Tudie feat. Nectar Woode & Erikkson Kaner – “Fear Leads Us On”

Produceren fra Sydlondon, Mom Tudie, er ude med den charmerende beat-drevne soul-single “Fear Leads Us On”, hvor han i samarbejde med den spirende sangerinde Nectar Woode og pianist Erikkson Kaner har skabt endnu et farverigt lydbillede til sin musikalske portfolio. Den selvlærte musiker og producer Mom Tudie drager inspiration fra et hav af genrer og artister, og på nummeret “Fear Leads On” hører vi en elegant fusion mellem jazz, soul og pop i et lydunivers, der slører linjerne mellem akustisk og elektronisk musik, og som drager paralleller til artister som James Blake og Athletic Progression. Nummeret er blot endnu et eksempel på Mom Tudies enestående producertalent, som vi håber at høre meget mere til i fremtiden.


Ellers tilføjet:
Afro B feat. Niniola & Busiswa – “Shisha”
Alison Wonderland – “Fuck U Love U”
Alexander Grandjean feat. Aniya Teno – “Ocean in the Making”
AURORA – “Heathens”
Arca – “Prada”
AViVA – “Nightmare”
EMELINE – “what it means to be a girl”
Grimes – “Player Of Games”
IVAN$ITO – “Mi Coche”
Kaizer – “Hello The Beat”
Moon Panda – “Moonrise”
morgen – “Sunsets In Malibu”
Niko Blonde – “Aldrig”
PIPI – “Fanget i noget flot”
Renao – “Nobody”
Robert Grace – “Hate Me”
Shout Out Louds – “High As A Kite”
Sosa feat. Olivia – “Fucker Med”
Sweet Tempest – “Modern Justice”
Szim – “Hos Mig”
The Linda Lindas – “Nino”
Wet Leg – “Too Late Now”


Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com