fbpx

Brimheim er ude med sidste single inden debutalbum

Foto: Hey Jack

SPOT-aktuelle Brimheim er klar med sidste single inden udgivelsen af debutalbummet ‘can’t hate myself into a different shape’.

Dansk-færøske Brimheim, der netop er blevet annonceret til dette års SPOT-festival, er klar med sidste single før udgivelsen af det længe ventede debutalbum can’t hate myself into a different shape, der udkommer den 28. januar.

Singlen “this week’s laundry” fortsætter til dels i det univers Brimheim har skabt gennem sine tidligere singleudgivelser, hvor personlig historiefortælling og eksistentielle tanker parres med en mørk og melankolsk lydside.

I det nyeste udspil viser Brimheim dog en endnu mere rocket udgave af sig selv med en sang, der egner sig til de helt store scener – men paradoksalt nok kredser om betydningen af hverdagens vaner og små praktiske gøremål. Med sangen beskriver Brimheim, hvordan banale handlinger såsom at sortere sit vasketøj eller købe frosne bønner kan hjælpe til at opretholde en facade og give kontrol i hverdagen, selvom man i virkeligheden er tynget af, hvad der kan føles som altoverskyggende følelser som ensomhed, tvivl og usikkerhed.

Mens vi i spænding venter på den fulde albumudgivelse, kan singlen “this week’s laundry” lyttes til lige her.

Emma Clara Schou Rasmussen
emmaclararasmussen@bandsoftomorrow.com