fbpx

Efter lang pause er Uffie klar med tre annonceringer

Foto: Richie Lee Davis (Pressebillede)

Artisten Uffie har netop annonceret sit trejde album, som er første album i 12 år, og har i den forbindelse også udgivet en ny single med tilhørende musikvideo, der skaber et univers for sig selv.

Den fransk-amerikanske sanger Uffie har i forbindelsen med annonceringen af sit kommende album Sunshine Factory, som er klar den 20. marts, udgivet albummets anden single “Dominoes” med tilhørende musikvideo. Sangen er skrevet i samarbejde med Toro y Moi og Lokoy samt produceret af de samme to. Uffie beskriver selv sit kommende album som værende et ‘trippende eventyrland’, som er for alle dem, der gerne vil flugte fra den virkelige verden. Her er singlen “Dominoes” ingen undtagelse, og kan beskrives som en overjordisk ska-drivende hymne. Den tilhørende musikvideo passer også fint ind i samme verden, da man her ser Uffie i forskellige rum der udsmykket med knuste spejle, diskokuler og staniolbeklædte blomster og andre metalliske materialer. Derudover er mange af videoens filmklip i sølv-blå nuancer, som får denne eventyrsverden til at minde om et ballrum. Om singlen siger Uffie følgende:

– Dette album udforsker rigtig mange genre – du får en smule finurlig indie-pop med “cool”, der er nogle club bangers på albummet, men “Dominoes” er mit punk-ska moment; Toro y Moi og Lokoy tog virkelig denne poetiske komposition og udviklede det til noget energisk og sjovt. Videoen fanger letsindigheden af sangen, og jeg fik lov til at portrættere en af mine alteregoer, Mother Martian (i mit sølv jumpsuit), som bare er en af mange gæster i The Sunshine Factor club.

Hvis du er nysgerrig på Uffies interessante univers, kan singlen høres på Spotify her, og musikvideoen ses på Youtube her.

Tags:
Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com