fbpx

Bisse står frem med to hjerteflimrende annonceringer

Foto: Frida Gregersen (Pressebillede)

Artisten Bisse er, sammen med Bissebandet, nu klar med annonceringen af et nyt album, som er klar til at sætte stemningen til din næste date. Samtidig er der også gode nyheder til alle de koncertsultne fans rundt om i Danmark, da Bisse i samme omgang annoncerer forårsturnéen “Trubadurturen”.

Kunstneren Bisse, med det borgerlige navn Thorbjørn Radisch Bredkjær, annoncerer at han er klar med albummet Homunculus, som udkommer på valentinsdag den 14. februar 2022, og kan derfor også være behjælpelig med den gode stemning. Albummet vil indeholde 15 sange som alle omhandler »Det lille menneske og den store kærlighed.« Foruden dette er albummet produceret af Bisse selv i samarbejde med Bissebandet, hvilket gør at albummet får en sammenspilsramt, afslappet og jordnær lyd.

I samme ombæring meddeler Bisse også, at han sammen med hans Bisseband tager på Danmarks turné til maj – en turné som de har valgt at kalde “Trubadurturen”. Denne sluttes af med et brag af en fest i Den Grå Hal på Christiania, som er bandets hidtil største koncert.

Savner du en god og jordnær koncert? Så er der ikke længe til! Allerede nu kan du købe billetter til Bisses forårskoncerter, og du kan finde dem her.

Imellem tiden kan du lytte til Bisses nyeste single “Alle Har Brug For Kærlighed”, som også kommer til at være på albummet Homunculus. Find den her.

Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com