fbpx

FORPREMIERE: FHIO sætter spilleglæden forrest

Foto: Søren Stenager (Pressefoto)

I morgen debuterer den danske filmkomponist Frederik Hjulmand med sit nye projekt FHIO, som sætter bassen i fokus og emmer af soulmusik. Denne debutsingle bliver udgivet sammen med en live-session, som vi har været så heldige at få lov til at lave forpremiere på, her på siden.

Du kender muligvis Frederik Hjulmand af navn, da han har frembragt musik til diverse kort- og dokumentarfilm samt spillet bas for blandt andre Barbara Moleko. Nu har et år i Paris sat gang i et engelsksproget projekt, hvor Frederik Hjulmand går under navnet FHIO, og hvor den summende storby har givet inspiration til en soulet lyd, samt sat bassen i front. Debutsinglen “I Never Knew” handler om livet som udøvende musiker, som man ikke kan holde op med at nyde på trods af at al logik skriger imod det. Dette understreges med en live-session af sangen, hvor syv musikere udstråler glæden ved at spille musik sammen og lægger op til, at FHIO er et live-navn, man godt kan glæde sig til at komme ud og opleve!

Sangen udkommer på streamingtjenesterne i morgen, men her på siden har vi helt eksklusivt fået lov til at løfte sløret for liveudgaven af nummeret, som du kan se lige her:

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com