fbpx

Længe ventet musik fra verdensberømte Arlo Parks

Foto: Lillie Eiger (Pressebillede)

Artisten Arlo Parks er endelig klar med en stærk efterfølgning på hendes debutalbum med singlen “Softly”.

Superstjernen Arlo Parks udgav denne tirsdag, den 1. februar, singlen “Softly”. Arlo Parks er en artist som virkelig er skudt i vejret i 2021, hvor hun blandt andet har vundet en BRIT-Award og en Mercury Prize samt er blevet nomineret til to GRAMMY-Awards. Denne nye single er en stæk fortsættelse på sidste års musik, der fint repræsenterer hendes mere poppet og upbeat side. Om sangen siger Arlo Parks følgende:

– “Softly” er en sang der handler om længsel, om hvor skrøbelig du føler dig i de sidste dage af et uddøende forhold, når du stadig er fuldstændig forelsket. Sangen handler om hvordan det føles at omfavne sig selv før ophøret af et forhold og tænke tilbage på de dage, hvor det hele føltes lysere.

Det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer for Arlo Parks, der allerede nu har en hel turné planlagt sammen med Clario, hvor hun også kommer til at skulle spille med stjerner som Harry Styles og Billie Eilish. Derudover er Danmark så heldig at få besøg af hende til dette års Roskilde Festival, hvilket vi på Bands of Tomorrow slet ikke kan vente på at opleve!

Lyt til singlen “Softly” på Spotify her.

Hvis du er mere nysgerrig på Arlo Parks musik, kan du tjekke hendes debut-album Collapsed in Sunbeams ud, der har været på næsten alle ‘Best Album 2021’-lister.

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com