fbpx

Roskilde Festival annoncerer første navne til næste års festival og sætter nye billetter til salg

Foto: Arlo Parks (PR)

Roskilde Festival har annonceret stjernespækket program for festivalen i 2022 og sætter samtidig nye billetter til salg til den ellers udsolgte festival.

Ligesom festivalsæsonen i 2021 er gået på hæld har Danmarks største festival valgt at annoncere de 23 første navne for programmet i 2022 og vi på redaktionen kan slet ikke få armene ned. Blandt programmet finder man verdensstjerner som Dua Lipa og Tyler og the Creator, man finder poprock-trioen HAIM og det britiske R&B-fænomen Arlo Parks. Der gøres dog også plads til de danske talenter i programmet, hvor man til næste års festival kan man opleve pop i højeste kvalitet fra Jada, drømmende indie-rock fra Joyce og R&B-kometen Erika de Casier.

Hvis man endnu ikke har billet til festivalen, er der heldigvis også rigtig godt nyt. Ud af 80.000 solgte partoutbilletter i 2021 er kun 5.000 blevet refunderet og de sættes nu til salg. Udover dette har Roskilde Festival lavet en ny type billet for unge under 25 år, der kommer til at koste 2.250 kroner eksklusivt gebyr. Administrerende direktør Signe Lopdrup udtaler om den nye billet:

– Vi er vildt taknemmelige over, at næsten alle billetkøbere har holdt fast i deres billetter gennem to hårde aflysninger. Men to årgange af festivaldebutanter er samtidig blevet snydt for muligheden for komme af sted på festival med vennerne. Med ‘Under 25’-billetterne vil vi give plads til, at Roskilde Festival forbliver et mødested og frirum for unge og understøtte unges fællesskaber i den svære tid efter coronakrisen.

Salget af de almindelige billetter begynder torsdag den 14. oktober, mens salget af ‘Under 25’-billetterne åbnes den 30. november.

Du kan se de 23 tilføjelser til programmet nedenfor:
Dua Lipa (UK)
Tyler, The Creator (US)
HAIM (US)
St. Vincent (US)
AG Club (US)
Alogte Oho & His Sounds of Joy (GH)
Arlo Parks (UK)
Black Pumas (US)
Converge: Blood Moon (US)
Danish String Quartet & Dreamers’ Circus (DK)
Erika de Casier (DK)
Fontaines D.C. (IE)
grandson (CA)
IDLES (UK)
Jada (DK)
Joyce (DK)
Kelly Lee Owens (UK)
Land of Kush (CA/EG)
Lingua Ignota (US)
Moses Sumney (US)
Poppy (US)
Nyege Nyege (UG)
Seni Reak Juarta Putra (ID)

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com