ROSKILDE FESTIVAL 2024: Dina Ögon skabte lækre Scandi-hymner på EOS

Foto: Dina Ögon // Simon Zahrtman

Et særdeles godt fremmøde af mennesker var samlet sammen foran EOS-scenen på festivalens sidste koncertdag for at se det svenske folk-pop fænomen, Dina Ögon, der kunne lette trykket inden torden og regnbyger formentlig skulle indtræde – og det gjorde de

4/6 Stjerner

En dejlig tiltrængt oase med hyggelig svensk folk/pop musik, blev det til med Dina Ögon, som skabte en blid og groovy koncert i lørdagens eftermiddags tørvejr på den udendørs EOS-scene. Med lange organiske vokalleveringer, der ofte bevægede sig i et legende falset, bevægede forsangeren sig med blide sving og hyggeligt nærvær gennem settet.

Sammen skabte bandet en mild og organisk performance, der blev orkestret gennem veludførte musikalske dynamikker, som bl.a. bestod af ned i tempo sekvenser med lange soloer og catchy rytmikker, der effektivt fangede publikum.

Den intime EOS scene passede perfekt til koncertens karakter, hvor publikum lod sig stille medrive af de groovy melodier og dejlige harmoniseringer. Kombinationen af svensk pop og festivalens atmosfære resulterede i en balancerede oplevelse, hvor musik og publikums reaktioner forplantede sig i en bølge af svævende håndbevægelser.

Tags:
Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com