ROSKILDE 2024: Tems’ enestående stemme forenede Orange Scene i sang og dans

Foto: Tems // Adrienne Raquel (pressebillede)

Venue: Orange-scenen, Roskilde Festival

Med en fyldt Orange plads charmerede Tems sig ind i vores hjerter med sine hypnotiserende vokaler og skabte en danse fest

6/6 stjerner

Med en scene, der 2 timer før koncerten allerede var klar, kunne man kun have høje forventninger af sangerinden. Med udgivelsen af sit seneste album Born in the Wild, var det kun oplagt, at have en scene, inspireret af savannen, Tems “wild”. Med høje planter og en flot baggrund af stjernerne åbnede Tems showet med en af sine kendte sange, “Crazy Tings”. På toppen af scenen tronede Tems med sit flotte rødt tøj som dronningen af savannen. Dog med 15 minutters forsinkelse og endnu engang tekniske udfordringer på Orange-scenen, betød det ingen ting, da sangerinden begyndte at levere sine smukke vokaler.

Under en koncert kan man godt komme til at være distraherede eller kede sig, men der var ikke noget, der kunne få os til at se på andet end Tems. Med nogle søde hjerter og smil sendt til publikummet, kan man kun forelske sig i den smukke Tems. Med et band og 2 backup singers, havde sangerinden ikke brug for mere, til at engagere publikummet. Fra sang til sang kunne man høre teksterne råbt bland tilskuerne, hvilket også overraskede sangerinden. Men med energiske sange havde Tems hellere ikke nogle problemer med at skrue ned for tempoet, og lade publikummet nyde hendes selvskab. Tems havde stærke vokaler, og rørt os allesammen med sange som “Me & U”.

Og da koncerten sluttede og hun takkede af for dagen, kom det som et chock, da Tems lige pludselig løb tilbage på scenen med et ekstra nummer. Det var en kærlig oplevelse, da i den lille time samlede hele Orange-scene sig sammen til en fest.

Tags:
Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com