fbpx

Benjamin Hav & Familien annoncerer deres hidtil største koncerter

Foto: PR

Benjamin Hav og Familien er nu klar til at give den gas med en række koncerter rundt omkring i Danmark, der helt sikkert vil indeholde masser af god musik, som man nemt vil kunne synge med på.

Artisten Benjamin Hav og hans band, der går under navnet ‘Familien’, er med tiden blevet en af Danmarks største musikere, hvilket også afspejles i de nye annoncerede koncerter. Benjamin Hav fik sit gennembrud tilbage i 2012 med duoen Benal, og siden deres brud i 2019, har Havs karriere virkelig taget fart. I 2020 udgav han sit første album, han har efterfølgende lavet flere hits som “Dejligste Boy”, “Musse” og “Plastic”, og sidste efterår spillede han sine første solo live-koncerter. Det betyder også, at der på nuværende tidspunkt stort set ikke er en dansker, der ikke har hørt om Benjamin Hav. Derfor giver denne koncert annoncering også virkelig god mening. Om koncerterne fortæller han:

– Du har ikke set et show så magisk siden din farmors formidable farsbrød rektal-returnerede i formmæssigt intakte skiver, omsluttet af brunsovs-agtigt sekret, plaskende på gulvet, med kolde uempatiske øjne, og en fossende varme på dine små inderlår, en råkold decembermorgen inden den første smøg blev til to. Du skal forvente intet, men samtidig alting!

Med massere af musik, som man kan synge med på, og Benjamin Havs egne humoristiske beskrivelse af, hvad man kan forvente sig, kan man kun se frem til nogle gode aftener! Hvis du alligevel er en af dem, der ikke har det største kendskab til artisten, kan du læse en af vores anmeldelser fra hans koncert i Store VEGA, som kan give dig en lille forsmag på, hvilken form for koncert der er i vente. Billetterne kan købes fra den 1. april 2022 klokken 10:00.

Se listen over de steder Benjamin Hav skal spille her:

Den 5. november i Aalborg i Aalborg Kongres & Kultur Center
Den 12. november i Odense i Sydbank Arena
Den 19. november i Aarhus i Aarhus Congress Center
Den 25. november i København i K.B. Hallen

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com