fbpx

DINOVO sætter fokus på coronaisolationens bivirkninger

Foto: Daniel Reumert (Pressebillede)

Pandemien har i den grad sat sine spor på alt hvad den kunne finde; dette gælder også den mentale sundhed, hvilket DINOVO gerne vil påtale med deres nyeste single “Starry Night” som er andet led i bandets tankevækkende singletrilogi

DINOVO er en frisk start for de 5 bandmedlemmer, der efter at have været sendt i hjemmeisolation, måtte opgive de ugentlige øvere og desperat holde venskabet i live over ZOOM-opkald. Denne isolation sendte forsangeren Tobias Falk ud i et sygdomsforløb, hvor han døjede med stress og depression, hvilket skabte et behov for en ventil for alle de følelser, der hobede sig op. Derfor blev DINOVO skabt; en ny begyndelse hvor alle ideer bliver budt velkommen under mottoet “In With The New”, som dækker over at tage kontrollen tilbage nu hvor pandemien slipper sit jerngreb om os.

“Starry Night” er anden udgivelse fra bandet, hvis man ekskluderer “Welcome” som mere er en slags sonisk visitkort. Sangen er en del af en singletrilogi som skal vende fokus imod folkesundheden i forhold til det mentale helbred, som desværre ser en negativ udvikling lige nu. Sangen handler om at være splittet og prøve at samle sig selv igen uden de søjler, man før i tiden har lænet sig op ad som person.

Lyt til “Starry Night” lige her:
Spotify
Apple Music

Tags:
,
Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com