fbpx

Karl Meyer græder indeni og griner udenpå

Foto: Esther Madsen (pressebillede)

Frontfiguren fra Glød, Karl Meyer, udgiver en perlerække af singler frem til sommer og starter ud med sit seneste udspil “Doesen’t Matter“.

Karl Meyer har været stille siden udgivelsen af sit debutalbum Green or White i maj 2021. Stilheden slutter dog her. Den dansker sanger har nemlig slået sig sammen med mastereringslegenden Mads Nørgaard og det internationalt anerkendte label Kitsuné Musique til at indlede sin nye musikalske æra, og i dag er den nye single “Doesen’t Matter” tilgængelig på din streamingtjeneste.

“Doesen’t Matter” er en up-tempo pop-ballade, hvor sangskriveren nuancerer vores gængse forestilling om succes og lykke; kan man være forelsket og stadig ulykkelig? Kan man græde indeni og samtidig grine udenpå? Dette gør han ved hjælp af et ørehængende feel-good hook, der skaber et absurd paradoks om at føle sig ulykkelig, men samtidig være helt okay med det. Karl Meyer har tidligere kredset sig om emner om opvækst, forelskelse og tilhørsforhold, men tager nu et skridt videre i sine tematikker, og vil i de kommende singler dykke ned i mere tunge emner om ulykke og medlidenhed. Lyt til “Doesen’t Matter” her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com