fbpx

Lyla Haifa søger tilflugt fra virkeligheden med kommende debut

Foto: Hey Jack (Pressebillede)

Indieartisten Lyla Haifa stiller sig frem på den danske scene med et virkelighedsflygtende debutalbum som i fredags blev annonceret med singlen “Starlight Lines” der på magisk vis endte med at indkapsle albummets identitet.

Lyla Haifa har haft behov for et tilflugtssted i en periode hvor alt i hendes live så ud til at træde vande. Her har studiet og sangskrivningsprocessen været et go-to, hvilket har medført et album som tager hånd om alle de følelser sangskriveren gik med, blandt andet følelsen af at være afskåret fra sin familie, sig selv og verden omkring sig. “Starlight Lines,” som er første single fra det kommende debutalbum Cicadas, er nu udgivet og er endt med at være et billede på hvad hele albummets essens er. Til dette uddyber Lyla Haifa:

– Lidt tilfældigt kom sidste linje i det, som blev førstesinglen, til at indkapsle albummets knudepunkt. Spørgsmålet om hvorvidt kærligheden er en menneskeret, om den er alle forundt, og hvor ulykkeligt det er, når den forbliver et savn og en længsel. Det er det hulrum og den historie, “Starlight Lines” og ‘Cicadas’ er skrevet på.

“Starlight Lines” er et højlydt nummer med masser af forvrængede guitarer som springer ud af højtalerne fra første taktslag. Hen over dette hav af lyd ligger sangerens længselsfulde vokal som er blevet indspillet i isolation, hvilket tilføjer til stemningen af shoegaze og kammerpop samt følelsen af at være afskåret fra noget. Sangen udkom i fredags og du kan finde den lige her:
Spotify
Apple Music

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com