fbpx

VIDEOPREMIERE: Noras have tryllebinder Lille VEGA

Foto: Victor Mathiesen (Pressebillede)

I efteråret var Noras have på turné som opvarmning for den anmelderroste duo Jærv, og nu deler de en stemningsfyldt video fra deres afsluttende koncert i Lille VEGA. Vi har været så heldige at få lov til at lave præmiere på videoen lige her på siden, så se med!

Noras have sluttede 2021 af med et brag, både med udgivelsen af deres EP Arme og en tur rundt i landet som opvarmning for synthpop-duoen Jærv, som turnerede med deres anmelderroste nye plade. Denne turné sluttede af på Lille VEGA, hvorfra Noras have har optaget nogle koncertvideoer. Den første af de videoer har vi fået lov at lave premiere på her på siden, og er en fremførelse af nummeret “Stærke Timer” set i et andet lys end den udgave vi kender fra EP’en. Live har bandet nemlig droppet blæser-arrangementer og reallyds-samples, men i stedet fundet en helt rå følelse frem i nummeret, hvor guitaren får en mere intens rolle, og trommerne får frit løb til at gå amok. Dette skift i stemningen beskriver de selv:

– Vi prøvede først at få alle lydene med ved hjælp af backing tracks. Men vi fandt hurtigt ud af, at for at skabe den dér over-the-top-følelse på scenen, så skulle vi hellere slippe os selv helt fri.

“Stærke timer” er et nummer omkring at sidde på en bar med alle sine bedste venner og være i forundring over hvordan man kan være så heldig at have dem. Alkoholen er med til at skabe en boblende kærlighed, men der opstår også en frygt for at miste hinanden igen, hvilket især kommer til udtryk på liveudgaven hvor teksterne fremføres i en nærmest desperat vekselvirkning imellem rap og sang.

Nu kan du for første gang se den flotte video fra Lille VEGA lige her!

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com