fbpx

The Portuguese Man of War tager afsked med jorden

Foto: PR

Det kan være nødvendigt med en sidste udvej, og på det kommende album fra The Portuguese Man of War, tager bandet plan B i brug og rejser imod fjerne planeter.

The Portuguese Man of War er lige om lidt klar til at udgive deres nye album The Space Program, hvor de igennem fyldige produktioner tager lytteren med på en eskapistisk rejse ud i det ydre rum med kurs imod Gliese 581b – det bedste bud på en jordlignende planet. Konceptalbummet er altså en vemodig og nysgerrig odyssé om, at pakke alt man kender sammen og tage afsked med Moder Jord, som ikke længere er beboelig, hvilket på mange måder er en fremmed oplevelse.

I fredags udkom så forløberen “A Journey to the Moon”, som med et ambient udtryk og cyborg-vokal skaber et utroligt dragende nummer. Bandet fortæller selv om singlen:

– “A Journey to the Moon” er en eskapistisk robinsonade – en kærlighedssang, som fabulerende beskriver, hvor godt det kunne blive.

Sjældent ser man et så fuldent koncept blive fulgt helt til dørs, hvor hver mindste detalje lige fra tekster til coverart viser en dyb interesse for- og research af rumrejse. Lyt til den spændende single “A Journey to the Moon” lige her og lad dig rive med af fortællingen:
Spotify
Apple Music

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com