fbpx

Artigeardit – Smukfest 2022

Foto: Emil Marius Bertelsen Scene: Bøgescenen Dato: Torsdag den 4. august 2022

Det var en stolt og storslået Artigeardit, der havde mødt op på Smukfest. Ubesværet bevægede han sig rundt på scenen og skabte en fest uden lige på årets festival foran Bøgescenen, hvor skrålende fans sang med på næsten hvert eneste nummer og blev revet med af den vilde koncert.  

Foran Bøgescenen i smukt solskin var alle de unge fra campingområderne dukket op til koncert. Pladsen var fyldt med forventningsfulde mennesker, der næsten ikke kunne vente på scenens næste act. Med store, hvide bogstaver på scenen stod der skrevet: ARTIGEARDIT. På toppen af dette var placeret en DJ, trommeslager og synth-spiller. Allerede inden Artigeardi…

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding.

Er du allerede medlem? Log ind her.

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com