fbpx

De sjældne øjeblikke hvor alt føles rigtigt

Foto: Peter St. James (Pressebillede)

Skott er klar med den nye single “Once in a while.” På nummeret synger den svenske sanger om de sjældne stunder i livet hvor alt føles rigtigt.

Skott fik global succes med debutsinglen “Porcelain” fra 2016. Siden er det kun gået op ad bakke, og nu er hun klar med tredjesinglen. “Once In A While” og de to foregående singler “Sunshine” og “Evergreen” er alle hentet fra det kommenede album Roses n Guns. Det nye nummer er resultatet af en prøvende tid, som Skott har forsøgt at vende til noget positivt. Selv siger hun om nummeret:

For det meste er intet nogensinde perfekt, og hele livet kan være svært at komme igennem. Det kan være svært at finde de øjeblikke hvor man har det rigtig godt og alt er, som man troede og drømte det ville blive. Men indimellem dukker disse øjeblikke faktisk op. Det er sådan set hvad den her sang handler om.-

Lyt til sangen her

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com