fbpx

Luca Stereo deler ud af sig selv på “Half Past Sex”

Foto: Simon Guttermann (Pressebillede)

24-årige Luca Stereo udgav i 2021 singlen “I’m Down” som medførte stor medvind i radioen. Nu er artisten klar med den længe ventede opfølger “Half Past Sex”.

Luca Stereo laver popmusik med stort p, og inviterer med “Half Past Sex” lytteren ind i et bouncy og dansabelt lydunivers med et lyrisk glimt i øjet. Den ørehængende single bærer præg af sangerens musikalske evner, og understreger tydeligt hans poppotentiale. Vi har før kaldt Luca Stereos musik for både legesygt og fantasifuldt, da vi tidligere på året nævnte ham som en af 12 artister værd at holde øje med i 2022. Dagens udgivelse handler om at blive vækket om morgenen med elskov, mens solen stråler ind gennem vinduet. Stereo forklarer yderligere om sangen:

Jeg taler for at blive hørt, næsten altid, ikke når jeg taler med mig selv, men ellers, i dette tilfælde taler jeg til alle, som kan relatere eller vil relatere til en morgen med vind i gardinerne og kærlighed til morgenmad. Jeg håber, at “Half Past Sex” vil få folk til at føle sig lidt større, end de gjorde før de satte sangen på. Det er min intention og min gave til jer.

Du kan lytte til “Half Past Sex” lige her: Spotify

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com