RUST og GEMS præsenterer Mia Berg og DØSSI

Foto: Mia Berg //Henrik Lillehaug / DØSSI // Monica Engeseth (Pressebilleder)

De to norske indiehåb er endelig klar til at tage Danmark med storm. Den 18 november præsenterer indieselskabet GEMS og spillestedet RUST de to stjerneskud til en dobbeltkoncert på Nørrebro.

Den Oslo-baserede sangskriver Mia Berg debuterede i 2018 med singlen Hurry, og året efter slap hun debut Ep’en Intro, der blev velmodtaget i både ind- og udland. Mia Berg skulle have spillet på SPOT-festival i 2020, men den blev som bekendt aflyst. Dog gæstede hun Danmark tidligere på året, da hun varmede op for et tætpakket publikum inden Orla Garland gik på scenen.

Når Mia Berg vender tilbage til Danmark bliver det med debutalbummet Sleepwalkers At Noon, der bliver udgivet senere på året, i bagagen, som trækker inspiration fra blandt andre Phoebe Bridgers og Lucy Dacus.

DØSSI inviterer med sin unikke vokal og melankolske tekster, lytteren ind i et svævende univers med drømmende synths og svævende guitarer. Hun udgav i foråret 2021 debut-Ep’en Bluebirds. P3 NRK har fremhævet DØSSI som en artist man skal holde øje med og hun er i fuld gang med et længere single-forløb der i sidste ende munder ud i et længeventet debutalbum.

Er du vild med Joni Mitchell og Lucy Rose, er der ingen tvivl om at du også vil elske DØSSI.

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com