fbpx

TERESE er klar med egen animeret musikvideo

Foto: PR (Pressebillede)

For en måned siden udgav TERESE singlen “Før Du Fader.” Nu er hun klar med den tilhørende musikvideo. En video der har været længe undervejs og blev til under TERESEs barsel.

Siden sin finaleplads i karrierekanonen har TERESE slået sit navn fast som en ny lovende artist på den danske musikscene. Hun har udgivet en håndfuld singler og har i dag sluppet musikvideoen til den seneste single “Før Du Fader.”

Hele musikvideoen er animeret af TERESE selv og er lavet som en gammeldags film, frame by frame. Hun har altså selv tegnet hvert billede og sat dem sammen til en film. Videoen har været længe undervejs og blev til under TERESES barsel – Hver gang datteren sov tegnede og animerede TERESE lidt. Nu er den endelig færdig, og TERESE fortæller selv om en den nye musikvideo:

Sangen handler om dagdriverlivet, og at tiden forsvinder for øjnene af en, hvilket er en meget god parallel til, hvordan jeg lavede videoen, og hvor lang til den tog. Men der var var også en meget fed læring i bare at flyde med, lave det samme loop igen og igen, ligesom barsels-livet også er at lave det samme igen og igen, dag efter dag (…) Den handler om mig selv, der stener for hårdt, kigger for meget på instagram, ikke rigtig kommer videre, går i ring, gør de samme ’kedelige’ hverdags ting – køber en appelsin.

Du kan lytte til sangen og se musikvideoen lige her

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com