fbpx

Norges (måske) største talent viser igen sit potentiale

Foto: Ash Olsen // Roj Ferman (Pressebillede)

Der er dømt selvtillid, go-girl og ‘fuck-dig-energi’ i Ash Olsens nye track “CRAZY BITCH!”. En direkte og brændende ærlig opsang til mennesker og deres kærlighed for penge. Det stinker langt væk af selvtillid, held og lykke med at pille Ash Olsen ned!

I et roligt næsten-akustisk musikalsk univers, med bløde guitarmelodier og elegante rytmiske elementer, finder vi brandvarme, ildrøde, klar-til-at-slå-ihjel Ash Olsen. Et nummer der på overfladen virker behageligt og rart, bliver rykket rundt af de aggressive og hårdtslående lyriker fra norske Ash Olsen. Der er ingen råben, distortion eller hurtige voldsomme perkussive elementer, som man ellers typisk forbinder med musik som bærer stor selvtillid – men det har Ash Olsen slet ikke brug for, der med en rolig, velartikuleret og præcis vokal leverer hver eneste linje lige ind i smasken på alle de mange mennesker, hun har mødt på sin vej, der ikke har andet for øje end penge.

– “CRAZY BITCH!” handler om folk som prøver at bruge dig for penge og berømmelse, og opfører sig på en måde der bare er grusom fordi hun/han/de vil have noget fra dig. Det er så ganske enkelt som det.

Siger den altid-direkte Ash Olsen om singlen.

Kunstneren har mødt meget modstand som en ung hvid kvinde-rapper, men hun kan med verdens mest smørede smil få lov at grine sidst; proppede koncerter, pladeselskaber i strid mod hinanden for hendes signatur, kritiker-elsket og altid fantastisk mødt af fansene. Ash Olsen har officielt vundet over alle hun nogensinde har kæmpet mod.

Tags:
Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com