fbpx

Ride the “Tide” med NOHRLANDs nye single

Foto: Aloha Burns (Pressebillede)

NOHRLAND er nyligt aktuel med singlen “Tide”, som er et håbefuldt, fængende akustisk pop/folk nummer, der drager paralleller til navne som Agnes Obel og Emily Jane White. Bag navnet NOHRLAND er frontkvinden Sophia Nohr, som du måske kender fra X Factor eller Melodi Grand Prix 2016. I dag er Sophia både sangskriver og producer i sit virke som artist.

Hvis en bølge kunne tage dig væk fra omverdenens pres, det travle hverdagsliv, daglige bekymringer og verdens bæredygtige forfald, ville ’Tide’ være den bølge. Det er en ny, nordisk folkballade med en drømmende violin og trancerende akustisk guitar. Lyrikken, der handler om at ønske sig isolation i kunsten, fanget på en ø med kun tidevandet mellem drøm og virkelighed, bringer den kontrast i spil, som definerer NOHRLANDs lyd.

Sophia Nohr bringer karakter til nummeret med sin luftige, lette vokal, der har en nerve som trækker lytteren ind i et nærmest sentimentalt mood. Det er en oplagt mulighed for at trække vejret en ekstra gang, sænke skuldrene og finde et øjebliks ro i hverdagens travlhed.

Lyt til “Tide” lige her

Tags:
Elisa Lama
elisalama@bandsoftomorrow.com