fbpx

DE FLESTE gør honnør til de moralske tømmermænd på den tungeste klinge

Foto: Jeppe Lønnow (Pressebillede)

DE FLESTE, er klar med deres nye single “Fang mig”. En kaospræget hyldest til brændte broer og mørkesiden af en drukkultur der for ofte kan tage overhånd for mange i det danske natteliv.

Det danske rockband DE FLESTE er tilbage med endnu et beskidt, aggressivt, og tempofyldt synth-rock nummer til deres katalog af rocknumre. “Fang mig” er nyeste skud på stammen for DE FLESTE, og beskriver følelsen af det absolutte kontroltab, som en ondskabsfuld brandert kan føre til. Sangen vil vække genklang hos alle, der har prøvet at vågne op med moralske tømmermænd på den grummeste facon. Den vil vække genlyd hos alle os der har oplevet at gå for vidt i byen, og vågne op med den ensomme følelse af at være mutters alene og udskammet. DE FLESTE fortæller selv:

‘Fang mig’ handler på den ene side om de ekstremt ubehagelige typer, man kan støde ind i, i nattelivet – dem, der hælder en drink i hovedet på dig og smadrer hinanden. På den anden side ligger det også mellem linjerne, at vi alle har en ‘Fang mig’-type begravet inde i os. Måske kommer den der forskruede vildskab særligt frem i de perioder, hvor livet i øvrigt føles retningsløst eller tomt.

DE FLESTEs punk-rockede take på ellers trivielle og normale følelser ræsonnerer perfekt med lytteren, og sætter et fokus på en følelse der ellers kan føles så lammende og ubehagelig. Sandheden skal fortælles med et glimt i øjet, og dette er helt tydeligt DE FLESTEs fremgangsmåde. DE FLESTE tilføjer:

Selvfølgelig er sangen også en lille hyldest til den utæmmede energi og frygtløshed, som ti shots og en lussing kan give. Det kan vi alle trænge til.

Fuldkommen som det nævnes i “Fang mig” så er det helt tydeligt at når DE FLESTE først er kommet op i tempo er de ikke til at stoppe, og man må sige de er oppe i tempo med nummeret “Fang mig”.

Du kan lytte til “Fang mig” lige her

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com