fbpx

Lip Filler fra West London er tilbage i 00’erne i ny musikvideo

Foto: Holly Whitaker (Pressebillede)

Indierockbandet Lip Filler, bestående af fem unge mennesker fra West London, er ude med deres anden single “Haircut” med tilhørende musikvideo. De fem medlemmer er flyttet sammen i en lejlighed, og man må inderligt håbe, at musikvideoen ikke afspejler det, der foregår i lejligheden.

Singlen “Haircut” fra engelske Lip Filler, handler om at tilpasse sig storbyen, og følelsen af konstant at være overstimuleret og konfronteret med teknologi. Musikvideoen er delvist skudt i deres hjemby uden for storbyen, og delvist i deres fælles køkken i lejligheden. Det understøtter sangens tematik om at rejse fra landet og tilvænne sig storbyens stress og jag.

Se musikvideoen til “Haircut” nedenfor eller hør singlen her

Tags:
Elisa Lama
elisalama@bandsoftomorrow.com