fbpx

Problemer er til i morgen – i dag skal vi danse!

Foto: Jeppe Klausen (Pressebillede)

Du er fuld. Du ville nok helst være på Maccen, men du befinder dig på en eller anden tilfældig klub. Det er varmt – trods det formentlige dårlige vejr udenfor. Der er for lang kø til toilettet. Du har nu smilet til den søde bartender fire gange, uden at turde sige noget. Momentet er perfekt! … Lige indtil i morgen, hvor du fortryder ALT. Lige her finder vi den nye single “Problem” af Baseløs

I et festfyldt musikalsk brag, bliver følelsen af at gøre dagens problemer til morgendagens problemer bragt helt til overfladen. Følelsen af ‘jaja, det går nok’, selvom man nok egentlig godt ved hvor dumt man opfører sig, er præcist den Baseløs prøver at ramme i deres nye single “Problem”. Lyden giver associationer til det tidlige Alphabeat eller det nyere Barselona, og Baseløs har en helt unik charme og ungdommelig naivitet, der virker drømmende, betagende og samtidig enormt energisk.

Det helt nye festfyrværkeri af en sang “Problem” tager udgangspunkt i det der tidspunkt på byturen, hvor man står på et halvskummelt bar-toilet og snakker med sig selv i
spejlet. Den handler om at være ung, om at leve i nuet og om at komme til at kysse lidt med én i byen, som i momentet føles helt perfekt, men hvor man måske godt ved, man senere fortryder det. Men det må være i morgens problem.

Sangen er fuld af energi, og flytter lytteren helt ind på dansegulvet. Hver eneste linje – leveret af en forresten fantastisk vokal – ræsonnerer genialt, fordi instrumentalen afspejler det følelsesniveau på et dansegulv så vidunderligt. Den festglade pointe stråler brilliant igennem, og giver en umådelig lyst til at tage ud og lave super dumme ting.

Bliv kastet tilbage på dansegulvet af den nye single “Problem”, som kan tjekkes ud lige her

Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com