fbpx

SYD FOR SOLEN offentliggør fredagens andet hovednavn

Foto: PR

Der inviteres til sommerens største, elektroniske dansefest når SYD FOR SOLEN får besøg af en ultimative partystarter, der er kendetegnet ved sin kærlighed til solbeskinnede house-beats, som hun selv kalder k-house.. Læs med og få afsløret fredagens andet hovednavn.

Hele to legendariske, elektroniske artister står øverst på plakaten på festivalens festlige fredag. Nemlig den sydkoreanske DJ og producer, Peggy Gou, i selskab med den tidligere annoncerede Aphex Twin.

Peggy Gou er ikke kun en fænomenal producer, hun er også en ægte musiknørd. Hendes kærlighed til musikken kommer til udtryk i, at hun driver sit eget label Gudu Records, hvor hun siden 2019 både har udgivet egne produktioner og udgivelser med nye og rutinerede elektroniske navne. Samtidig bærer hun stolt på sine rødder, hvilket bl.a. kommer til udtryk i hendes koreanske tekster. På den måde bygger hun bro imellem vest og øst, hvorfor hun fremstår som den perfekte elektroniske stjerne i en moderne musikverden, hvor de geografiske og genremæssige genrer bliver mere og mere opløst.

– Peggy Gou er en af de største internationale elektroniske stjerner, en genrebrydende artist og en glødende musiknørd, som er godt i gang med at få hele planeten, og nu også Søndermarken, ud på dansegulvet. Der dobbelt op på festenergi, med Aphex Twin på plakaten også, lyder det fra Xenia Grigat, programansvarlig på festivalen.

Selvom hovednavnene nu er offentliggjort, er festivalen langt fra færdig med at offentliggøre sommerens artister, der skal forkæle publikum de tre dage i Søndermarken. SYD FOR SOLEN har to scener, og hver dag vil 7-8 artister fra ind- og udland fylde den smukke have med musik, der både er relevant, signifikant og af helt igennem høj kvalitet. Der sælgesudelukkende dagsbilletter til festivalen, netop fordi de tre dage har hver sin musikalske dagsorden. I år inviteres der til Torsdags-indie, Fredags-fest og Lørdags-rock.

Indtil videre ser programmet således ud:
Torsdag, 8. juni 2023
Bon Iver (US)
Arooj Aftab (PK)
Bremer/McCoy (DK)
…og mange flere.
Fredag, 9. juni 2023
Aphex Twin (UK)
– Peggy Gou (KR)
…og mange flere.

Lørdag, 10. juni 2023
The War On Drugs (US)
Warpaint (US)
Brimheim (DK)
…og mange flere.

Tags:
Elisa Lama
elisalama@bandsoftomorrow.com