fbpx

Det rustikke blandes med det ærlige i William Torps Livesession

Århusianske William Torp følger op på sin single “Five Broken Bones” med en rustik og medrivende livesession. er tilbage men denne gang med sin nye single “Five Broken Bones”. I en flot sammenspil med ham og dertilhørende band leveres en performance der flot beskriver William Torps live-egenskaber.

William Torp udkom i starten af marts med sin single “five broken bones”, og er nu tilbage med en livesession af selvsamme sang. I selskab med sine to gode venner og med-sangskrivere Søren Breum Skovsted og August Møller Fogh, gør William Torp det helt klart, hvilket niveau den århusianske sanger ligger på. I det rustikke industrilokale The Lab får sangerens insisterende og storladne vokal lov til at folde sig ud. Det hårdtslående, rockede og direkte arrangement, baseret på et guitar- og trommelydbillede danner perfekt sammenspil, med tekstuniverset, som beskriver en følelse af at stå på den anden side af et forlist forhold. Et forhold, hvori protagonisten har gjort alt for at få forholdet til at fungere, for så at blive droppet og stå uvidende tilbage med en tom fornemmelse i kroppen.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com