fbpx

144hz er tilbage med en altomsluttende forårsforelskelse som går rent ind

Foto: Louis Gertz (Pressebillede)

Det danske band 144hz er ude med deres anden single “Det ik’ det samme, hvis du ved det”, en ægte forårs/sommerbanger som i sin helhed omfavner de følelser mange os kan gå med når vi gennemgår en forårsforelskelse. Og forårsforelskelse er måske en perfekt beskrivelse af hvilket budskab bandet udkommer med med denne single.

144hz udkom med deres debutsingle “Ari (han er grov)” i februar, og er nu tilbage med endnu en sang fra det danske band. “Det ik’ det samme, hvis du ved det” er anderledes fra “Ari (han er grov)” i den forstand at vi her konfronteres med følelserne udenpå tøjet. 144hz blotter usikkerheden bag kærlighedserklæringen på denne single, og stiller spørgsmålene: Er vi to en ting? Vil du det lige så meget, som jeg vil? Har du tænkt tanken, at du ikke vil mig? Der sættes ord på den uforklarelige tilstand i begyndelsen af forelskelsen hvor man har alt at vinde, men også alt at tabe, hvis nu den anden ikke føler det samme som en selv. Dette ekstremt relatérbare budskab kombineres med groovy basrytmer og trommer, kulørte keys, ørehængende guitar riffs og ikke mindst et catchy og insisterende omkvæd, der ikke lader tvivlen gå forbi.

Slip vinterkulden og varm dig på denne forårsforelskelse i musikalsk form lige her

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com