fbpx

Bredholt finder sin indre stemme blandt livets mange forskellige melodier

Foto: Benjamin Malone (Pressebillede)

Danske Bredholt, er ude med singlen “En Smuk Melodi”. En medrivende single, som afspejler Bredholt både musikalsk og vokalmæssigt og puster yderligere til den ild, som er Bredholt.

Indie-pop talentet, Bredholt, har udgivet sin nu sjette single “En Smuk Melodi”. På singlen beviser Bredholt igen, hvilket talent han i sin sandhed er. Fra første strofe er man bidt fast af en vokallyd, som ikke er til at undgå, men før du bliver overtaget af vokalen fra Bredholt, er du allerede lullet ind i universet af den nærmest syngende guitar solo, som udfylder singlens intro.Med kombinationen af guitarlydbilledet og den dragende vokal skaber Bredholt et univers der både er nærværende og drømmende.

Med en tekst inspireret af virkeligheden, sætter Bredholt ord på eget liv og oplevelser:

Livet er fyldt med så mange forskellige melodier, og det handler om du vælger din melodi, find din indre stemme.

Singlen indkapsler følelsen af at blive ved med at forsøge, igen og igen, indtil man tilsidst når erkendelsen af at det ikke lykkedes. Det kan være svært at acceptere når noget ikke går som ønsket, og det er netop denne sondring og oplevelse, Bredholt sætter ord på i sangen “En Smuk Melodi”.

Bredholt fandt sin vej ud til den danske befolkning, og i særdeleshed den unge del af befolkningen, da hans sange medvirkede i ungdomsserien GRÆNSER III. Her rørte han, med sin emotionelle, jordnære og drømmende sangskrivning, noget i hans nyfundne lyttere. Med fortællinger som tager udgangspunkt i eget liv, præsenterer Bredholt sit audiens med personlige og næsten nøgne kærlighedsfortællinger.

Du kan lytte til Bredholts nyeste skud på stammen “En Smuk Melodi” lige her

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com