fbpx

Lyden af ægte kærlighed! Bag skærmen.

Foto: PR

Den danske duo Barselona er i dag ude med singlen “Real Love”, som måske ved første øjekast kan forklæde sig som en hvilken som helst kærlighedssang, men i dette tilfælde ville det være en fejl at dømme bogen på omslaget. “Real Love” fortæller den mindre ordinære historie om kærligheden i vores højteknologiske samfund, på bedste Barselona manér!

Barselona er tilbage. Du har måske hørt dem i din radio gennem de helt tidlige måneder af 2023, med singlen “Lyden Af Livet”, som markerede deres entré tilbage på scenen. I dag udkommer duoen med endnu en single, nemlig “Real Love” og der kan ingen herske tvivl om, hvorvidt deres 2,5 årige pause er lagt på hylden. “Real Love” er en single som viser, hvilket univers Barselona har opbygget og forfinet i løbet af deres pause og nu er klar til at vise omverdenen. Rasmus fra Barselona fortæller:

Lyden på ‘Real Love’ er i virkeligheden essensen af Barselona anno 2023. Det er bastungt, skarpt skåret og båret af synthesizere. Men ligesom med sangens tematik får det maskinelle også her en organisk modpart i form af violiner og celloer, som bløder det kolde univers lidt op. Tilsammen giver det en bombastisk – nærmest symfonisk – lyd.

Som nævnt er “Real Love” ikke den almindelige kærlighedssang. Barselona har nemlig fortolket den ægte kærlighed, men med et twist. Verden ændrer sig hele tiden med voldsom hast, og disse ændringer skal kærligheden følge. Men hvad er ægte kærlighed, når man sidder bag en skærm? Hvad er ægte kærlighed i en verden, hvor vi connecter gennem cyberspace og ikke ved fysisk at kigge hinanden i øjnene? Drøftelser som disse tages op på Barselonas nye single “Real Love”. Barselona kigger også på de positive sider, og hvordan det kan føles lettere at komme tættere på det uopnåelige, når man har sin digitale livline ved sin side. Som altid formår Barselona at sætte ord på de helt store emner, omfavnet af deres helt eget univers, hvor de to indbyggere, Rud og Rasmus, inviterer os alle inden for til lyden af skønne synth-toner og storslået vokal.

Du kan lytte til Barselonas nye single “Real Love” lige her

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com