fbpx

Barselona annoncerer nyt album

Foto: MODERN-DAY architect (pressebillede)

I tre år har Barselona’s fans ventet i spænding på deres næste album – og nu er ventetiden snart ved at være ovre. De danske gutter har netop annonceret at albummet Væbnet Hjerte udkommer den 15. september.

Barselonas nyeste skud på stammen Væbnet Hjerte skulle eftersigende være et generationsportræt, med fokus på ungdommen og start-20’erne. De velkendte melankolske toner syes sammen med temaer som håb. Som fans af Barselona har erfaret, har bandet valgt at fordybe sig mere i deres sangskrivning og derfor udkommer der sjældnere musik fra dem. Dette album er kommet til verden på tre år, hvilket er atypisk for Barselona. I de år har Rud og Rasmus søgt ind til benet, for at finde deres sound og hvem de er som band – forhåbentligt har de ramt plet for deres lyttere.

– “Før i tiden var det ofte sådan, at når vi havde spillet en koncert, så vidste vi, hvad for en slags sang, vi gerne ville have med næste gang. Og så gik vi hjem og skrev den. Men denne gang har vi skabt musikken ved at lytte til os selv, så det har været en længerevarende proces, hvor vi har fundet anerkendelsen indefra.”

Deres nye tilgang har betydet at deres udtryk på Væbnet Hjerte er mere moderne. Musikken er elektronisk, programmeret og fyldt med bas. Skabelsesprocessen har for Barselona været helt uden begrænsninger, så de har kunnet finde det præcise udtryk, som de vil have;

”Vi er gået hele vejen for HVER sang. Når det skal op og svæve, så er det med alle virkemidler som strygere og trommer, der bare buldrer afsted. Når noget skal være poppet, så holder vi os ikke tilbage. Vi er gået hele vejen på denne her plade”.

Så skriv albumudgivelsen i kalenderen den 15. september og glæd jer!

Tags:
Cecilie Athena Pliniussen
ceciliepliniussen@bandsoftomorrow.com