fbpx

Med Lyonne ved roret, får byens pulserende liv en personlig vinkel

Foto: Lyonne // Diego Quiroga (PR)

Lyonne´s tekster og melodier afspejler en bemærkelsesværdig introspektiv dybde, som inviterer lytteren ind i et komplekst emotionelt landskab. Dette beviser Lyonne endnu engang med hendes nyeste single “State of Grace”, der er en forsmag på det kommende album New York, som udkommer d. 29. september.

“State of Grace” er en hyldest til New York, der har en særlig værdi for Lyonne, og som personificeres igennem sangens tekstunivers. Byen bliver fremstillet som en person, der altid vil støtte dig igennem de svære stunder, og ligeledes fejrer de glade øjeblikke med dig. Sangen er en kærlighedserklæring til byen, og indkapsler den personlige følelse en by kan rumme, og som kan fylde en op med en følelse af: “State of Grace”. Lyonne fortæller ligeledes om budskabet bag teksten:

“- I see it as a love song. A statement of pure appreciation towards the object of one’s affection, which could take different shapes for different people. I meant to write a song that would truthfully portray my gratitude towards New York: a place that has always made me feel welcomed and at home, regardless of time and space”

Sangen besidder en eftertænksom stemning, der understreges af en akustisk guitar, der gennem hele nummeret skaber en rytmisk grundtone. Samtidig får en mere livlig elektrisk guitar også plads, som med sine skarpe melodiske hooks pryder nummeret, og tilføjer en mere rocket kant til lydbilledet.

Den nye single leder op til det kommende album, der er dedikeret til New York, og fungerer som den første del af en trilogi, der hylder de byer, der har haft en betydning Lyonnes liv, hvor Buenos Aires og København er næste i rækken.

I forbindelse med albumudgivelsen d. 29 september, vil der blive afholdt en koncert på VEGA’s Ideal Bar den 5. oktober, hvor man kan se frem til en aften i selskab med nye melodier, dybe følelser og den særlige stemning, som Lyonne formår at skabe så perfekt..

Lyt til Lyonne´s nyeste single her!

Anna Sofie Christiansen
annasofiechristiansen@bandsoftomorrow.com