fbpx

Slowdive udforsker livets dybder med ny single

Foto: Ingrid Pop (Pressebillede)

Slowdives nye single “the slab” teaser det kommende album Everything is Alive med deres karakteristiske shoegaze-lyd og dybt følelsesladte temaer.

Det ikoniske shoegaze-band Slowdive er klar til at fortrylle lyttere igen med deres kommende album Everything is Alive, som rammer streamingtjenesterne den 1. september. Albummet er efterfølgeren på deres kritikerroste selvbetitlede udgivelse fra 2017 og lover at være en dybfølt og katartisk oplevelse for fans af bandet og shoegaze-genren.

Som en forsmag på albummet har Slowdive udgivet deres nye single, “the slab”, i dag, den 9. august. Singlen fanger essensen af Slowdives karakteristiske lyd, der er synonymt med en drømmende og atmosfærisk vibe. Med “the slab” udforsker bandet gennem deres musikalske landskab de skønne og komplekse sider af livet.

Slowdive har en vild evne til at skabe intense følelsesmæssige forbindelser med deres lyttere, og med albummet Everything is Alive ser det ud til, at de vil fortsætte denne tradition. Albummet forventes at udforske dybe, universelle temaer og berøringspunkter i livet, og det sætter i den grad forventningerne højt for en storslået musikalsk rejse.

Med deres seneste single og den kommende udgivelse cementerer Slowdive deres position som et ikonisk band inden for shoegaze-genren.

Lyt til den splinternye single “the slab” lige her!

Tags:
Cecilie Athena Pliniussen
ceciliepliniussen@bandsoftomorrow.com