fbpx

Yör reflekterer over ungdommens overgang til voksenlivet på ny single

Foto: Rasmus Meyer (Pressebillede)

Yör udforsker skønheden i overgangen fra ungdom til voksenliv på deres nyeste single “Badekar”. Sangen kombinerer det intime med det storladne og annoncerer samtidig debutalbummet “intet så rigtigt”, der udgives til november.

Det danske band Yör træder ind på musikscenen med deres nyeste single “Badekar”, der rummer både intimitet og storslåethed. Sangen, der følger deres tidligere udgivelse “Noget Fremmed”, griber fat i overgangen fra ungdom til voksenlivet og udforsker temaet om at bryde med traditioner og forventninger.

Forsangeren Marie Kildebæk beskriver selv sangens budskab som en opfordring til at finde sin egen vej og undgå de forudbestemte stier. Hun deler også sine tanker om overgangen til voksenlivet, der kan føles som et “enten/eller” sted med mange forventninger.

Yör bringer en optimistisk tone til sangen, der udtrykker fællesskab og sammenhold midt i livets udfordringer.

“Badekar” markerer ikke kun kun en ny single, men også annonceringen af Yörs debutalbum intet så rigtigt, som ser dagens lys den 24. november. Albummet trækker inspiration fra den japanske tradition Kintsugi, hvor ødelagt keramik repareres med guld, for at fremhæve det uperfekte og skabe noget endnu smukkere. Yörs sange minder os om, at livets ufuldkommenheder er med til at forme os som mennesker og berige vores erfaringer.

Lyt til singlen “Badekar” lige her!

Tags:
Cecilie Athena Pliniussen
ceciliepliniussen@bandsoftomorrow.com