fbpx

ROXY JULES forlænger sensommeren med ny musik

Foto: ROXY JULES // Nelle Renberg Andersen (Pressebillede)

Den talentfulde singer-songwriter ROXY JULES har netop udgivet sin seneste single, “Copenhagen Summer,” der fungerer som en kærlighedserklæring til de sidste kostbare sommernætter, før efteråret sænker sig over København.

Den danske rockveteran er kendt for sin unikke musikalske fusion, der kombinerer forvrængede guitarer med elektroniske beats, og hendes karakteristiske klare vokal, der væver smukt ind i lydlandskabet. Denne harmoniske sammensmeltning skaber en lyd, der er både rå og drømmende, og dette følelsesmæssige spektrum afspejles også i den tilhørende musikvideo, der kan ses via det medfølgende link.

Julie Runa, hjernen bag ROXY JULES, deler: 

Når sommeren begynder at forsvinde ind i efteråret, overvældes jeg ofte af en følelse af virkelig at ville leve mit liv endnu mere til fulde. Jeg får lyst til at kaste mig ud fra broerne og til at løbe op og ned ad væggene og danse på balkonerne. “Copenhagen Summer” forsøger at beskrive den følelse. Samtidig er det en kærlighedserklæring til en by, jeg elsker meget højt, men som samtidig også er lidt farlig for mig, fordi jeg indimellem kommer til at slå mig til blods på dens rastløshed. Og så handler den om at drømme om at forelske sig og om fornemmelsen af at indse, at der er noget, man for længst burde have givet slip på.

ROXY JULES har været en fast del af den danske musikscene siden 2011 og har udgivet fire fuldlængde albums samt EP’en “Still Falling Through The White.” Hendes tidligere singler, “Light Pink Petals” og “Mellem Sekundernes Tråde,” har allerede vundet international anerkendelse og varmede op til den kommende EP, der forventes at udkomme i oktober i år. “Copenhagen Summer” er endnu et eksempel på hendes evne til at fange stemninger i lyd og billeder.

ROXY JULES’ “Copenhagen Summer” er et spændende indblik i en musikers evne til at fange øjeblikke og stemninger gennem musik og video, og den tjener som en smuk påmindelse om at omfavne de sidste stråler af sommeren, mens vi byder efteråret velkommen.

Lyt til “Copenhagen Summer” her, og tjek musikvideon ud her!

Tags:
Anna Sofie Christiansen
annasofiechristiansen@bandsoftomorrow.com