fbpx

10 hurtige til Sauna Senere

Foto: Sauna Senere // Andrea Dürr

Vi har på haft fornøjelsen af at stille det energiske pop-punk band “Sauna Senere” 10 hurtige spørgsmål. Det selvproklamerede romantiske vanvidsorkester er højaktuelt med sidste kvartals udgivelse af deres anden EP, passende navngivet: EP2. Dette er naturligvis efterfølgeren til deres første EP: “EP”. De er derudover blevet fremhævet som en af “Vegas Udvalgte”, som er Vegas bud på hvilke nye kunstnere, der kommer til at tage særlig plads på landets scener, og i vores øregange, det kommende år.

I en pressemeddelelse beskriver Vega bandet således: “Det aarhusianske punk-pop romantiske vanvidsorkester Sauna Senere brager uptempo sange med masser af energi ud. En næsten barnlig ærlighed skinner igennem, når bandet bevæger sig fra det ene lydunivers til det andet. Inspireret af punk-, pop-, rave-musik og meget andet skaber Sauna Senere en unik lydoplevelse. De udgav deres anden Ep, EP2, i oktober.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Nicolai Hegelund
nicolaihegelund@bandsoftomorrow.com