fbpx

R&B artist Giift vinder MME Awards 2024

Foto: Giift // Mikaela Grogan (pressebillede)

Det var i går aftes, at der blev annonceret at den ung og talentfulde RnB artist, Giift, er vinderen af en MME Awards 2024, en prisuddeling, der fandt sted i Groningen, Holland.

Som en af VEGAs udvalgte kunstnere fra i 2023 har Giift vist sig at være en særdeles lovende kunstnere indenfor R&B/Neo Soul scene, med 45.000 månedlige lyttere på Spotify og en række udsolgte koncerter. Musikerens minimalistiske lyd og dybe tekster har betydligt ført til, at de er blevet tildelt en MME Awards.

Music Moves Europe Awards sætter fokus på at fremme ny talenter i Europa, og har til formål at hjælpe vinderne med at skubbe deres karriere mod international succes. Udover at vinde et præmie vil de 15 nominerede får muligheden for at optræde foran musikprofessionelle og entusiaster ved ESNS 2024, en årlig musikshowcase-festival i Groningen. Her sættes der meget præg på, at disse 15 kunstnere, vindere eller ej, er dem, vi skal holde øje med.

Med allerede to EP’er bag sig, Archives og Conditions, kan vi læse disse projekter som kapitler af deres liv. Hver af dem indeholder en historie, en fortælling, der resonerer dybt med dem. Giift beskriver deres sange som tegninger, hvor lyde og tekster fusionerer til at danne et smukt billede. Musikken udmærker sig ved sin kraftfuld stemme og legende tilgang til lyde, hvor der smeltes sammen elementer fra både R&B og Neo Soul genren. Giift er på en måde den R&B sanger, vi manglede i Danmark, ikke kun fordi der blot synges på engelsk, men fordi de virkelig adskiller sig fra de andre store navne der repræsenterer dansk musik. Hvis du er fan af disse genre, så er Giift virkelig noget, du skal dykke ned i.

Lyt til hende her !

Tags:
Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com