fbpx

Nordiske Hits // Uge 9

Foto: Josie Amadonna // Asbjørn Kragh

Så er de nyeste nordiske hits klar, og Spotify-playlisten er opdateret med hele 25 nye sange. Lyt nu, og husk at følge playlisten, så du altid er opdateret på de nyeste hits på den nordiske scene.

Josie Amadonna – Kbh (kalder på mig)
Efter Josie, i januar, kom ud med singlen: ‘Josie fra Marken‘, som var en hyldest til hendes jyske ophav, har Josie Amadonna nu senest udgivet en kærlighedserklæring til København i form af singlen: ‘Kbh (kalder på mig)‘, om hvilken hun fortæller:

“Jeg føler København kender mig ud og ind og bærer på alle mine dybeste hemmeligheder. Det er også den by, der har fået mig til at vokse og føle mig fri indeni. Her har jeg mødt min kæreste og nogle af mine allerbedste venner, og uden København ville jeg nok ikke være begyndt at lave musik, så jeg føler jeg skylder hende (København) en masse”. Det er ikke bare i hendes kærlighed til både land og by at Josie Amadonna viser sin ‘range’, men også musikalsk at hun igen brillerer.
Det er en klubbet breakbeat sang, som samtidig viser en lidt blødere side af sangerinden end vi er vandt til. Det er dog en side der klæder hende fremragende!

Lyt til singlen her!


Lucy – Født På Ny
“Vi skriver sange om at være ung i en verden af pis og lort. Om kærlighed og hverdagens mørke. Og om at holde fast i at selvom alt går hurtigt, så får vi det hele med.”
Sådan skriver Lucy om sig selv, og deres nyeste single, ‘Født på ny‘. Singlen skildrer bagsiden af medaljonen af et liv i overhalingsbanen. Når fest bliver hverdag, og når man i forsøget på at få det hele med måske får lidt for meget med. Sangen er folket, upbeat og trods sit mørke indhold er den ret munter, hvilket skaber en sjov kontrast. Lucy består af vennerne Sylvester Spangenberg, Jens Bjerre, Sofus Koed Pedersen og Bertram Thorsen, som alle har spillet sammen i flere forskellige konstellationer, før de i ’22 endelig dannede Lucy!

Lyt til singlen her!


Movits! – Mammas Port
Movits! nyeste single: ‘Mammas Port‘ er en sang om både opfyldte og uopfyldte drømme. Det garvede band får på denne tredje smagsprøve, af deres kommende syvende album, besøg af Linnea Henriksson.

”Det handler om drømme, knuste drømme, om at blive ældre, hvad der egentlig bliver af os. Fandme ja deprimerende lyder det, men uden at smide meninger i ansigtet på folk, handler det om også at turde gå sin egen vej. Det er kun stjerner, der falder, men samtidig kun stjerner, der skinner.” siger gruppens frontmand Johan Rensfeldt.

Akkompagneret af akustisk guitar og fløjte er Movits! idiosynkratiske rapstil på deres nye single både vemodig og håbefuld, når gruppens frontmand reflekterer over de valg der, på godt og ondt, har bragt ham til hvor han er i dag.

Lyt til singlen her!


Andre tilføjelser til playlisten:
3TOS – Mannen på Månen
Alterne – Lad Mig Ligge Her, Pt. 2
Aperly High – Rope-A-Dope
ARY – Werewolves
Argo & the guest house – It was late
Debora – Daniel
Duvét – Krystaller
Elias Bendix – Let Alone
Goldie – TIUATI
Johanne – Tegner på mig
KATTEGAT – Du Betager Mig
Laura Ziani – Minder Om Dig (Ekko Af Kærlighed)
Lukas Vanggaard – Indiehimlen
MAYA – Don’t Regret It Plz
Nothing Personal – Hypersong : )
Otis Sandsjö – Loomy
Peppermint B – Raised By Sitcoms
Petter Alatalo – Dumskallarnas Vind
Sally F – Room 743
The Jürgen Clubs – Berghain
Tobias Jensen – Drifting Apart
Yesterdays – Szeretném Itthagyni

Nicolai Hegelund
nicolaihegelund@bandsoftomorrow.com