fbpx

NorthSide annoncerer legendariske Pulp !

Foto: Pulp // PR

Legendariske Pulp Genforenes på NorthSide Festival efter 26 år uden en dansk koncert!

Efter et imponerende 26 års fravær gør det ikoniske engelske band, Pulp, deres længe ventede comeback på dansk grund. Den 6. juni indtager de scenen på NorthSide Festival i Aarhus, hvilket markerer deres første optræden i Danmark siden 1998.
Pulp, dannet i slutningen af 1970’erne af den karismatiske og excentriske frontmand Jarvis Cocker, er kendt for deres unikke lyd og banebrydende tekster. Gruppen brød igennem i 1990’erne med albummet “His ‘n’ Hers” og det prisvindende “Different Class,” der indeholdt uudslettelige sange som “Disco 2000” og “Common People.”
Pulps musik hyldes for Cockers skarpe observationer af det engelske samfunds kompleksiteter og en overlegen evne til at formidle hverdagens tragikomik. Efter en årti-lang pause fra scenen vendte Pulp tilbage sidste år med en række succesfulde live shows i England.

Pulp er allerede annonceret til flere store europæiske festivaler, herunder Primavera, Øya, Flow og Way Out West. Deres tilbagevenden til NorthSide Festival skaber ekstraordinær spænding blandt musikentusiaster, og det forventes at blive en uforglemmelig aften fyldt med tidløse hits og en magisk genforeningsstemning!

Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com