Blomenholm troede de havde skrevet et upbeat rocknummer, men singlen ‘Something Better’ ville andre steder hen

Foto: Blomenholm // Erlend Gade

Blomenholm kunne lyde som navnet på en charmerende norsk forstad, men det er altså navnet på et charmerende norsk band, og de har netop udgivet den charmerende single: ‘Something Better’

Pop/rock bandet Blomenholm er nu klar med den første single forud for deres kommende album. Singlen hedder ‘Something Better’ og er en charmerende vemodig sang om tabt kærlighed med tekster som:
I would like to dig deeper / than cheap talk and wine, /Just let me know if I’m wasting your time.
Sanger Daniel Stähler, guitarist John William Haugland, bassist Markus Gundersen og trommeslager Torjus Nevland har alle figureret på scenen i forskellige andre konstellationer og med nogle af Norges største artister, men i 2016 stak de hovederne sammen og dannede Blomenholm. Musikalsk står de på skuldrene af bands som Eagles og Fleetwood Mac, men har bestemt fået udviklet deres egen lyd. Forsanger Daniel Stähler fortæller i en pressetekst om singlen:

“Jeg skrev sangen derhjemme på guitar, og da vi mødtes i studiet, var vi klar til at indspille en upbeat rocksang. Heldigvis hørte vores producer Kai Worley noget helt andet i sangen. Vi lavede en komplet kovending lige på stedet, og ‘Something Better’ er blevet til en af de smukkeste sange vi har kreéret sammen.”


Lyt til singlen her!

Nicolai Hegelund
nicolaihegelund@bandsoftomorrow.com