fbpx

To vilde navne fra den danske musikscene kommer på by:Larm 2022

Foto: Afskum // PR

Det er ikke mange danske artister, der hvert år bliver udvalgt til at spille på den norske branchefestival by:Larm. I dag er to nye danske navne annonceret!

Den populære branchefestival by:Larm, der finder sted igen i år mellem den 15-17 september 2022, har gode nyheder til os, denne formiddag. Sidste år havde vi selv fornøjelsen af at opleve blandt andre PRISMA, Jada og Mekdes i Oslo, og i dag er der annonceret 14 nye navne til programmet. Her fik vi stjerner i øjnene, da albumaktuelle Mercedess er at finde på listen, men i den grad også Roskildeaktuelle Afskum. Sidstnævnte er måske ikke et navn alle kender til, men vi har allerede haft fornøjelsen af at have den karakteristiske artist booket til vores Uimodståelige arrangement på Dexter sidste år. I år var han så at finde på SPOT festival og sågar på dette års Roskilde Festival program. Vi er glade for at verden er ved at få øje på en artist som Afskum, som i den grad har et stort og vildt potentiale.

Mercedes må også siges at have haft god vind de sidste par år med hits som “Obvious”, og “Blue” i samarbejde med Goss, udsolgte koncerter rundt omkring, samt rosende ord fra både ind og udland. Mercedess er en kvinde med ben i næsen og disse to danske artister, er en enormt sej og spændende booking, til den norske festival.

Resten af lineuppet kan du se her:

A Million Pineapples (NO)
Ayka (NO)
Ethan P. Flynn (UK)
Féleth (NO)
Graham Lake (SE)
Lazy Queen (NO)
Maria Somerville (IE)
Paula Jivén (SE)
Siyabång (NO)
Slomosa (NO)
Stefanos (NO)
The Goa Express (NO)

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com