fbpx

Slowes: Tre numre vi hører på repeat

Foto: Dennis Morton

Vi har spurgt den danske dreamwave-duo Slowes, hvilke tre numre de bare ikke kan lade være med at lytte til for tiden.
Du skal holde et vågent øje med danske Slowes, som i løbet af sidste år har gjort sig bemærket på både den danske og udenlandske musikscene med numre som “I Need You” og “Something Special”. I år 2017 kan vi forvente at se meget mere til den danske dreamwave-duo, som akkurat har færdiggjort studieindspilningerne til deres debut-EP. På fredag optræder Slowes som en af Vegas Udvalgte, og i den forbindelse har vi spurgt gruppen, hvilke tre numre, de hører på repeat.

Blood Orange – “But You”

“Hele albummet Freetown Sound er en sand perle indenfor pop. Albummet tilføjer noget nyt til moderne musik, men har samtidig en vildt nostalgisk følelse over sig. Det trækker nogle klare referencer til Prince, og man kan nok også godt høre på vores EP, at der kommer noget inspiration derfra.”

Nick Cave & The Bad Seeds – “I Need You”

“Nick Cave hev dystert og melankolsk ‘ned’ på et nyt niveau på Skeleton Tree og dette nummer er helt sindsygt. Han lyder som om, han er lige ved knække hele tiden og er så meget i sin følelsers vold, at han er pisse untight i sin timing, hvilket er helt vildt effektfuldt.”

Doobie Brothers – “What A Fool Believes”

“Det er en gammel favorit. Anders [gruppens ene halvdel] genopdagede den for ikke så lang tid siden, og det gik op for os, hvor sygt det groover – desuden er det et virkelig godt omkvæd.”

Anne Lærke Rasmussen
annelaerke@bandsoftomorrow.com