fbpx

Den unge danske undergrundsrapper Lillebittebock er ude med den nye og personlige single “40”

Foto: PR

Siden udgivelsen af førstesinglen “Spørgsmål” har der været godt med hype omkring den nye, danske rapper Lillebittebock, som nu igen er på banen med singlen “40”.
Den danske kunstner Lillebittebock, borgerligt kendt som Adam Abbas Bock, har udgivet det dybe men slagkraftige track “40”.
Nummeret er en personlig skildring af flere af livets store og mere mørke spørgsmål, og vidner om en ung talentfuld kunstner, der går i sporerne på den musikalske tendens, man de senere år har stiftet bekendskab med gennem den amerikanske emo-rap- og Soundcloud-kultur. Nummeret er både melodisk og lyrisk meget melankolsk anlagt, og især omkvædets gennemgående og rungende spørgsmål “mon jeg bliver 40” er en direkte reference til farens tragiske selvmord. På den måde har vi med et ekstremt personligt og sårbart nummer at gøre, hvor den unge kunstener blotlægger sine inderste følelser og tanker. Personligt – både psykisk såvel som fysisk – har det tæret på den unge rappers kræfter at skulle udgive et så personligt nummer. Om tracket og dets skabelse fortæller Lillebittebock:
Jeg blev nødt til at få sendt penge til en taxa, så jeg kunne komme hjem klokken 8 om morgenen, da vi var helt udmattede psykisk og fysisk. ’40’ blev til mens vi var påvirkede, vi havde ikke spist og jeg havde råbt i mikrofonen i flere timer for at få tracket færdigt.
Hør Lillebittebocks nye nummer herunder, og bliv en del af den unge kunstners melankolske univers:

Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com