fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 35

Foto: Nao//PR

Som vi har til vane at gøre, giver vi igen vores bud på ugens fedeste sangudgivelser fra nationale såvel som internationale artister. Lige meget hvilken musikgenre du er til, så satser vi vores penge på, at du kan finde tracks på denne liste, som vil kunne kickstarte din weekend på ekstra god manér.

CHINAH – “Strange is Better”

Danske CHINAH har de sidste par år været garant for at levere det ene lækre popnummer efter det andet. I dag har det københavnsbaserede band så offentliggjort deres nyeste single “Strange Is Better”, som vidner om et band, der rent musikalsk er på vej i en ny retning. Selvom nummeret, som det ofte er set før fra den danske trekløver, er karakteriseret ved dybe bas-toner, finurlige melodier og smuk vokal, så står det klart, at bandet er på vej i en mere elektronisk og, ifølge dem selv, eksperimenterende retning. Selvom tracket ikke er lige så poppet, som det musik gruppen tidligere har udgivet, så har vi i bund og grund at gøre med et mega lækkert nummer, som vi føler, du burde skabe bekendskab med.

Serious Klein – “Voodoo Money”

Selvom den tyske rapper Serious Klein egentlig udgav nummeret “Voodoo Money” sidste fredag, syntes vi alligevel, at den skal have lov til at komme med på denne uges Uimodståelige-liste. Den Reeperbahn Festivals-aktuelle kunstner har lavet nummeret i samarbejde med produceren Rascal, som blandt andet også producerer musik for kunstnere som Chance The Rapper og Etta Bond. På den nye single “Voodoo Money” fokuserer den tysk-ghanesiske kunstner på det faktum, at mange mennesker er beredte på at gøre ting, de ellers ikke ville gøre, sålænge der er penge indblandet. Dette er grundstenen og budskabet i kunstnerens nye sang, og ligeså årsagen til, at han sammenligner penge med voodoo – Klein mener nemlig, at penge, på samme måde som voodoo, kan få folk til at gøre utænkelige ting. Skud ud til Serious Klein for et mega fedt og gennemtænkt hiphop-nummer, som får en til at forstå, hvorfor han blandt fans er kendt som det tyske svar på Kendrick Lamar.

Nao – “Make It Out Alive”

Den britiske musik-darling Nao har lige udgivet det fortryllende nummer “Make It Out Alive” i samarbejde med artisten SiR fra det anerkendte amerikanske pladeselskab TDE (Top Dawg Entertainment). Sangen har en rolig og lækker R&B-stemning over sig, der sammen med Nao’s afdæmpede, lyse stemme får tingene til at gå på i en højere enhed. SiR, som er kendt for at producere moderne R&B, har ligeledes en stille, flydende vokal, og gør kun gode ting ved det ellers fejlfrie nummer. Selvom sangen handler om alle de identitetskrisespørgsmål, man skal forholde sig til, når man nærmer sig de 30 år, syntes vi alligevel, det er det perfekte nummer starte weekenden ud med – det er roligt, lækkert og mega flydende.

Ellers tilføjet:

Júníus Meyvant – “High Alert”
Alexander Oscar – “Coffee Table”
Mabel – “One Shot” (interviewer hende på lørdag)
Lightwave Empire – “Too Close To The Sun”
Neneh Cherry – “Shot Gun Shack”
Anna Calvi – “As a Man”
Bob Moses – “Enough to Believe”
Lillebittebock – “40”
The Kooks – “Kids”
Malthe Ebert – “All The Time”

Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com