fbpx

Det danske funk/pop- band Glød har udgivet den lækre single “Careless”

Foto: William Hvilsom

Det Københavnsbaserede funk/pop-band Glød har i dag udgivet singlen “Careless” – en lækker og melodisk single, der vidner om et band med potentiale til at opnå stor success.
Danske Glød har i dag udgivet sin nyeste single “Careless”, som er gruppens næste udspil efter udgivelsen af gruppens første single “You Can’t Get Me”, der udkom tilbage i marts. Singlen er en sjælfuld en af slagsen, og minder melodisk lidt om danske CHINAH og vokalmæssigt som det verdenskendte britiske band The Cure. Sangen byder på finurlige melodier, lækker bas og en fed og karakteristisk vokal.
I forhold til tankerne bag sangen, forklarer Glød, der består af bandmedlemmerne Karl Meyer, Erik Zacher Svendsen, Linus Sandorff, Valdemar Verup og William Weiss Albertsen, i en pressemeddelelse, at sangen handler om, hvordan forelskelse kan gøre en blind for fejl.
Nummeret er mixet af Sebastian Wolder og akkompagneres af en fed musikvideo produceret af William Ray Hvilsom, hvor man kommer helt tæt på de fem unge artister. Glød spillede sin første koncert på et propfyldt RUST i København, og med denne nye og melodiske single i baghånden, virker det til, at der kun er yderligere success at spå for det danske femkløver. Se og hør sangen herunder, om kom lidt tættere på de fem unge talentfulde musikere.

Tags:
Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com