fbpx

Premiere: elektro-duoen mono mono er på banen med eksperimenterende musikvideo til nummeret “You”

Foto: PR

Vi bringer her premieren på den dugfriske musikvideo til nummeret “You” fra den jyske elektro-duo mono mono! Med den nye video bryder gruppen med tabubelagte emner og åbner op for et sanseligt og sensuelt univers.
Den alternative elektropop-duo mono mono er på banen med en ny eksperimenterende musikvideo til nummeret ”You”, og vi er ret begejstrede for, at vi har fået lov til at premiere den i dag. Tidligere på året nævnte vi den jyske gruppe, som et af de navne du skal holde godt øje med i 2018 – og det mener vi stadig! Bag kunstnernavnet finder vi Karoline Elsig og Jakob Franck, der i juni måned udgav den sensuelle EP Natural, hvor forførende melodiske sekvenser krydres med en lækre saxofonriffs.
Nummeret ”You” fra mono monos Natural-EP’ er netop akkompagneret af en tilhørende musikvideo, hvor tabubelagte emner som frygt, ensomhed og afsked er i fokus. Her sættes de dog i en mere positiv sammenhæng, hvor det uperfekte, naturlige og atmosfæriske hyldes.
”You”-videoen er lavet i samarbejde med det nyskabende video-community 73 Collective, og man må sige, at mono mono får skruet godt op for varmen. Videoen udfolder sig i to sideløbende rum, og skydes i gang af en noget lummer stemning, hvor kameraet zoomer ind på to kroppe, der er viklet ind i hinanden. Denne scene afbrydes sporadisk af mono mono, der optræder gennem en sløret og forvrænget Skype-forbindelse.
Alt dette giver en fornemmelse af at gå fra ”tosomhed til ensomhed”, hvilket netop er den følelse som mono mono ønsker at fremmane med deres projekt. De auditive toner går hånd i hånd med de meget eksperimenterende visuals, og der åbnes for alvor op for et særligt sanseligt univers med den nye video.
Du kan se den dugfriske musikvideo til nummeret ”You” her.

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com