fbpx

Danske GENTS slipper nye toner og giver din fredag en “Emotional Facelift”

Foto: Niklas Adrian Vindelev

De danske pop-snedkere GENTS vender tilbage med det dansegarante track “Emotional Facelift”.
Den københavnsbaserede duo GENTS er tilbage med nye sprøde weekendtoner til din fredag formiddag. Bag den dynamiske duo finder vi Niels Fejerskov Juhl og Theis Vesterløkke, der i 2015 debuterede med Embrace the Future EP efterfulgt af debutalbummet About Time fra 2017. 2018 har budt på nye lækkerier, i form af dobbeltsinglen “Moments” og den dugfriske novembersingle “Emotional Facelift”, hvor gutterne for alvor viser, at de er leveringsdygtige i “Spa pop straight outta Copenhagen”.
Om “Emotional Facelift” siger duoen:
– Emotional Facelift handler om apati og den overvældende stress, der kan opstå, når man indser, at man er blevet følelsesmæssigt afstumpet. Alle kender følelsen og også lysten til at give sine følelser et ansigtsløft.
Med den nye single serverer GENTS poppet kreds for øregangene. Den rolige, melodiske start afløses af et lækkert drømmepop-beat, akkompagneret af rigelige mængder synth, boblende keys-effekter og en dyb, forførende vokal. Den dynamiske single flyder derudaf, som en ubesværet fornøjelse der giver dig lyst til at dansetrippe lidt med højrefoden.
– Vi ville ha’ at tracket skulle være så to-dimensionelt, simpelt og syntetisk som muligt, så alle små skønhedsfejl blev glattet ud. For os har det skabt den her mærkelige popsang, der bevæger sig i grænselandet mellem det plastiske og menneskelige, og det cute og paranoide. Vi er mega glade for resultatet og vi håber, I vil tage godt imod det, forklarer GENTS.
Du har mulighed for at opleve gutternes sprøde pop-toner in-concert i det nye år, når duoen den 9. februar lægger vejen forbi Store VEGA.
Hør “Emotional Facelift” lige her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com