fbpx

Koncertanbefalinger // uge 46

Foto: Molina, ML Buch og Clarissa C. // PR

Endnu engang er vi klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som denne gang byder på hele 10 sprøde acts, du kan nyde glæde af i ugens løb. Vi har fremhævet seks styks, som vi synes er særligt interessante, der byder på alt fra en treenighed af laber pop til afrobeat party og laid-back R&B. 

Molina, ML Buch og Clarissa C.

Hvornår: Onsdag den 14. november
Hvor: Lille VEGA
Har du endnu ikke lagt planer for aftenens program, så har vi et godt bud klar til dig. Er du i humør til lidt poppede tunes, har du mulighed for at lægge vejen ind forbi Lille VEGA, hvor aftenen byder på tripple-koncert med de danske sangerinder Molina, ML Buch og Clarissa Connelly. De tre musikere, der kender hinanden fra Det Rytmiske Musikkonservatorium, arbejder normalt hver for sig, men har i anledningen af den fælles koncert slået pjalterne sammen til et act VEGA selv beskriver som “en hellig treenighed af laber pop”.

Telmore Music – New Sound

Hvornår: Fredag den 16. november
Hvor: Hotel Cecil 
Fredag aften slår Hotel Cecil dørene op for eventet Telmore Music – New Sound, hvor Telmore altså byder på musikalske lækkerier fra nogle af de fremadstormende nordiske kunstnere. Her kan du blandt andet opleve den unge norske pop-sangerinde Lil Halima, som vi er ret begejstrede for, og danske KOPS der netop har sluppet live session-udgaven af kæmpehittet “Salvation”. Derudover byder aftenen også på toner fra artister som Malte Ebert og Elias Boussnina, så der er altså lagt i kakkelovnen til noget af en fredagsfest.

Sort distortion: Afrobeat party

Hvornår: Fredag den 16. november
Hvor: Pumpehuset
Craver du i stedet eksotiske afro-rytmer, kan Pumpehuset heldigvis klare dén. Fredag byder det københavnske spillested nemlig på det såkaldte event Sort distortion: Afrobeat party, hvor du ud over svedige koncerter kan opleve DJ-acts og labre afrodance-crews. Eventet får fint besøg når den Aarhusbaserede JJ Paulo, som i sidste måned var vores Ugens Upcoming, lægger vejen forbi med både sang og danse-moves. Det lyder ærlig talt som et glimrende arrangement, der kan peppe de kolde efterårsmåneder lidt op.

We Are The Way For Cosmos To Know It Self, Simon Littauer, Red Moon Ritual, Julius Sylvest DJ-set, Emma Acs DJ-set

Hvornår: Lørdag den 17. november
Hvor: Loppen
Lørdag kan du svinge ind forbi Christiania, når loppen åbner op til elektronisk klubaften! Her kan du blandt andet opleve live-acts med de kosmiske pop-snedkere We Are The Way For Cosmos To Know It Self, den garvede elektro-musiker Simon Littauer (Reptile Youth, Asteroids Galaxy Tours) og elektro-trioen Red Moon Ritual. Derudover byder aftenen på DJ-sets fra både Julius Sylvest og Emma Acs.

Coco O.

Hvornår: Lørdag den 17. november
Hvor: DR Koncertsalen
Lørdag aften byder derudover på laid-back R&B, når Quadron-medlemmet Coco O. vender snuden imod de danske breddegrader og gæster DR Koncertsalen med sit soloprojekt. Sangerinden er senest aktuel med oktobersinglen “Know It”. Udover at have samarbejdet med den anerkendte kunstner Tyler The Creator, har hun haft en finger med i spillet på det Jay-Z producerede, Billboard-belønnede soundtrack til Baz Luhrmann-filmen The Great Gatsby.

Gå heller ikke glip af:

CHINAH – Train, d. 15. november
Nabihah Iqbal – Ideal Bar, d. 16. november
OH LAND – Store VEGA, d. 17. november
Jonah Blacksmith (Filmkoncert) – Train, d. 17. november
Mellemblond – Hotel Cecil, d. 18. november
Takykardia – Montmartre, d. 18. november

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com