fbpx

Nordiske Hits // Uge 48

Foto: Jonas Hibiki // PR

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, hvor vi denne gang har opdateret vores Nordiske Hits-playliste med 14 sprøde tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du kan holde dig opdateret med nye nordiske lækkerier hver uge.

Jonas Hibiki – “Yellow Tulips”

Den norske upcoming indiepop-artist Jonas Hibiki debuterede tidligere på året med førstesinglen “Glasshouse”, der i fredags blev fulgt op af den tilbagelænede, R&B-lignende andensingle “Yellow Tulips”. Her leverer den Bergen-baserede sanger et smooth lo-fi-beat og melodiske guitarsekvenser peppet op med et legende basriff samt et touch af synth. Mest karakteristisk er Hibikis forførende vokal, der legende svæver hen over nummeret. Der er massere af potentiale i den norske kunstners lydunivers, og vi anbefaler, at du lige holder et vågent øje med den spirende artist.

Your Love – “Something New”

På listen over de nordiske toner finder du den lækre indiehymne “Something New” fra den danske artist Your Love. Bag det musikalske enmandsprojekt finder vi Thor Svensson, der tidligere på året langede debutsinglen “Unfinished” overdisken efterfulgt af nummeret “Before I Disappear”. I fredags var artisten på banen med en gedigen omgang ærlig og jordnær indiefolk på tredjesinglen “Something New”, der kredser om fascinationen af et forbipasserende menneske, som man aldrig møder igen. Your Love-lyden er tidligere blevet sammenlignet med de amerikanske indierock-gutter The War on Drugs – en sammenligning der ikke er helt ved siden af.

Mia Berg – “Hurry”

Lige for tiden flyder det nærmest over med musikalsk talent i Norge, og derfor er der også endnu en Bergen-artist, der har banet sig vej til vores nordiske hits-playliste. Det drejer sig om den blot 23-årige Mia Berg, der i fredags langede debutsinglen “Hurry” over disken, som en teaser for sangerindens spirende talent. Det organiske pop-nummer er en dynamisk fornøjelse, der både kredser om de rolige og melodiske sekvenser, og som gradvist eskalerer i en storslået, nordisk lyd. Særligt iørefaldende er Mia Bergs luftige vokal, der bølger ind over “Hurry”-tracket.

Ellers tilføjet:

Simon Lynge – “Deep Snow”
Sonni Pablo – “Feel it”
M.I.L.K. (feat Nemir) “Time for Reinvention”
ATUSJI – “Devil on my shoulder”
Michael Williams – “Gas”
Barselona – “Har Været På Vingerne”
Motorique – “Lemmings”
Cellophane Flower – “Before My Eyes”
Shy Shy shy – “Joyride”
Kå – “Ingen Stress”
Hajk – “Keep Telling Myself”

Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com