fbpx

slowthai og Paris blandt nye internationale navne til by:Larm Festival 2019

Foto: slowthai//PR

Der er spændende ny rap på listen over nye navne til Nordens største showcase-festival.

Programmet til næste års by:Larm Festival begynder for alvor at tage form, hvilket dagens otte nye navne er med til at bevirke. Den Oslo-baserede festival løber af stablen fra den 28. februar til 3. marts og er Nordens største indenfor puljen af showcase- og musikbranchefestivaler. 

Danske MONTI, Motorique, Roxy Jules og Selma Judith er allerede føjet til programmet side om side med norske og internationale navne som Lil Halima, Pom Poko og Roskilde-aktuelle Flohio. 

Britiske Flohio får nu selskab i hiphop-kategorien med tilføjelsen af blandt andet den hypede landsmand slowthai, som lige nu er aktuel med Mura Masa-samarbejdet “Doorman”, det amerikanske emorap-fænomen Paris, og den fremadstormende norske rapper Pen Gutt

Udover ovenfornævnte artister er det habile liveband Aiming for Enrike (NO), Erik Lundin (SE), ISÁK (NO), Kelly Moran (NO) og Silver Lining (NO) føjet til programmet.

Plastik i musikbranchen – fem nye annonceringer til konferenceprogrammet.

Det er ikke kun på artist-niveau, at lineuppet til by:Larm er blevet større. Konferencen er i dag blevet fem tilføjelser rigere. Mens the Go Groups “The Plastic Age” vejleder til, hvordan man undgår at være afhængig af plast i arrangør- og musikbranchen, vil Music Ally traditionen tro præsentere de nyeste trends indenfor teknologien under titlen “What’s now, what’s next: Future Trends” og “Our Need to Know Guide to 2019“. Herudover vil live-streamingtjenester som Twitch og YouNow blive diskuteret i sessionen “Learning from livestreams: Gamers, vloggers and musicians“, mens AI er til debat under “Plug Me In: The Sonic Robots are Here“. 

Læs mere om tilføjelserne og festivalen på by:Larms hjemmeside her

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com